ORANGE COFFEE
Vychutnejte si naši novou LIMITOVANOU EDICI kávy!
Tato káva je fermentována v pomerančové šťávě a to jí dodává opravdu netradiční citrusovou chuť. Počet kusů je omezený, tak neváhejte a vyzkoušejte tuto netradiční citrusovou smršť!
Stupeň pražení
Druh: Arabika
Odrůda: Red bourbon
Země původu: Salvador
Nadmořská výška: 1500 až 1670 m
Region: Cerro El Aguila, Santa Ana
Farma: Finca El Salvador
Fermentace: v pomerančové šťávě po dobu 48h
Tóny chuti: výrazné citrusové tóny
Příprava: Kávu lze použít na espresso i na osvěžující filtr
Proces fermentace - Fermentování zelených kávových zrn, je nová netradiční metoda zpracování kávy, která zásadně
ovlivňuje finální produkt. Namáčení či fermentace může probíhat při různých podmínkách a v různém prostředí.
Fermentace může probíhat jak v uzavřeném (anaerobní) prostředí, tak ve volném (aerobním) prostředí.
Naše káva je fermentována v pomerančovém džusu po dobu 48h, poté je vyjmuta a osušena.