Baristický kurz 27. 3. 2024

Opět se můžete hlásit do baristického kurzu pořádaném Valašskou pražírnou. Ohlasy byly takové, že prostě musíme pokračovat :) Navíc jsme ho ještě vylepšili. Razantní novinkou v kurzu je náš nový kávovar FUTURMAT, základy latté art tak budou snazší. Přidali jsme i přípravu filtrované kávy. Kurz se tím trošku nafouknul, další dějství bude ve středu 27. března od 16:30 do 20 hodin.

Během 3,5 hodiny projdete přípravou espressa, základy práce s mlékem (Latté Art), přípravou filtrované kávy, nastavením mlýnku i ukázkou pražení. Kurs je určen pro začátečníky či mírně pokročilé.
Povedou ho tři zkušení baristi Valašské pražírny - Monika, Petr a Matěj. Cvičení praktických dovedností proběhne ve skupinkách po pěti. Nachystány budou dva kávovary. Volíme velice vstřícný a individuální přístup, proto není třeba se bát 🙂


Jde nám spíše o rozšíření povědomí a vylepšení technik našich zákazníků. Za jeden večer se z vás samozřejmě nestane super barista, ale dostanete dobrý a pevný základ, jak v této cestě pokračovat.

Na kurz se můžete přihlásit zde.

Obchodní podmínky
Podmínky ochrany osobních údajů
Jak nakupovat
Doprava a platba
Kontakty
Facebook

Instagram